Geen stichting kan zonder ambassadeurs. De stichting Vecht voor Jeugd heeft deze gevonden in de twee toppers Mark van Lenthe en Piet-Cees van der Wel.

mvl

‘Als het kind er niets aan kan doen, waarom zouden wij dan niet helpen om het kind op weg te helpen naar een kansrijke toekomst?’ (Mark van Lenthe)

pc

“Ondanks dat het eigenlijk verschrikkelijk is dat een stichting als Vecht voor Jeugd nodig is, ben ik geweldig trots op deze stichting. Iedereen krijgt op deze manier met zijn of haar talent een kans!” (Piet-Cees van der Wel)

Mark en Piet-Cees hebben in de afgelopen jaren hun sporen ruimschoots met ‘topsport’. Mark in letterlijke zin (volleybal, Landstede Zwolle) en Piet-Cees als raadslid en ondernemer in het maken van audiovisuele producties. Beiden staan midden in de Hardenbergse samenleving en weten daardoor als geen ander een brug te slaan naar de Hardenbergse jeugd.

‘Prioriteit geven zij aan het vragen van aandacht voor en het aantonen van het belang van de stichting. Daarnaast leveren deze twee toppers ook een bijdrage aan de activiteiten van onze stichting met als doel het enthousiast maken van inwoners en organisaties om geld te doneren aan de stichting en zo de doelgroep een kans te geven. Wat zijn wij trots op deze kanjers! (Frida van Lenthe, bestuurslid Vecht voor Jeugd)