IMG_1079

Veertien lokaal en landelijk bekende Hardenbergers kwamen donderdagavond naar het Alfa College in het LOC-gebouw om voor 82 gasten een achtgangen maaltijd te koken. De opbrengst was 3500 euro en gaat naar Stichting Vecht voor Jeugd.

Deze stichting zet zich in voor kinderen en jongeren die in problemen zijn gekomen. Vecht voor Jeugd steunt deze kinderen op sportief, cultureel en educatief terrein.

Van wielrenner tot raadslid

Het koksteam bestond onder andere uit topsporters skeeleren en schaatsen Gary Hekman en Erik Hulzebosch, wethouder René de Vent, Piet Cees van der Wel van studio 28, Gait Lennips van de Wildkamp, gemeenteraadslid Rick Brink, Geert Brink van Brink transport, wietrenner Albert Timmer, journalist Cor van Dalen, Gerrit en Everhard Brunink van Brunink Metaal.

Het evenement Koken met Sterren begon ‘s middags , waarbij de bekende Hardenbergers de studenten van de Facilitaire Dienstverlening ontmoetten en stimuleerden hun eigen succesverhaal te vertellen. Zo gaf Mark van Lenthe (volleyballer) een presentatie over topsport en gaf Rick Brink een workshop debatteren. Aansluitend gingen zij de vele gerechten bereiden.

IMG_1082
Bron: hardenberg.nu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*